concept | design | reality
 
Safmarine
"We have today held the last meeting of the Steering Committee handling the move of Safmarine to Safmarine Quay in the Waterfront.

I would like to express my, and the Steering Committee's, appreciation for the role that you and Geoff at Collaboration have played from the outset of this project.

This was not only one of the largest office moves to take place in Cape Town, but we had received a specific brief to change the operating environment for the +/- 600 people working in the various divisions of Safmarine (Pty) Limited. The design brief expressed in the strategic statement, which guided this project, was demanding, but we believe that Collaboration fully met our expectation in creating a light, open and high communication environment which would deliver benefits to staff as well as the company.

The feedback thus far, both from management and staff, is overwhelmingly positive and we believe that the benefits for both parties will continue to flow in the future.

Thank you for your professional approach in delivering the design concepts from workstations to overall environment that was essential for a successful outcome of the project. Thank you also for your patience in taking the Steering Committee through the changes that needed to be effected.

Best wishes to you, and your team at Collaboration, for the future."

Howard Boyd
Director