concept | design | reality
Swiss Re
 
Sector: Corporate
Scope of work: Design & Build
Size: 1120m2
Occupancy: 46
Glass & Vistas

Collaboration was tasked with relocating both the Johannesburg and Cape Town offices to new combined space in the Boulevard Office Park, Cape Town. The new offices are situated in the heart of Woodstock with breath-taking views of Table Mountain. The new interior made provision for a reception area, informal meeting rooms, larger formal meeting rooms, offices, open plan seating for 40 staff, one 18-seater boardroom with full video conferencing facility, open plan office, and a kitchen and staff pause area. The Acta Partitioning System was used in the project; which is a versatile demountable glazed wall partitioning system which echoed the glass facades and made the new Swiss Re office space a series of open views, and modern clean lines.